Wat doe ik? Coaching!

Mijn passie is mensen begeleiden die vastlopen. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om na enorme tegenslag de draad weer op te pakken en plezier in je leven te hebben. Van daaruit is de diepe wens ontstaan om anderen meer vreugde in het leven te laten ervaren en om ze lekker in hun vel te laten zitten. Heb je een probleem, vraag of dilemma waar je niet uitkomt? Ik help je op te sporen waarin je vastloopt of waar het probleem zit en begeleid je in het vinden van een oplossing. Iedereen is daartoe in staat, maar soms is daar hulp bij nodig. Ik werk vanuit mijn hart. Vanuit liefde en respect kan ik je helpen.

Ik ben een rationeel gevoelsmens en ben altijd nieuwsgierig waarom iemand doet zoals hij doet. Menselijk gedrag heeft volop mijn interesse. Daardoor heb ik een open en oprecht geïnteresseerde en luisterende houding en ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal.

Door een heftige gebeurtenis kom je vaak in een achtbaan van emoties terecht en het kan lang duren voor je weer rust vindt. Om die reden wil ik helpen, vooral ook door mijn eigen levenservaring. Tijdens het rouwproces ervaren we veel verdriet en emoties. Inzicht in het proces en acceptatie van het verlies kunnen ervoor zorgen dat je weer verder kunt met je leven. Iedereen is uiteindelijk sterk genoeg om het verlies te dragen maar hulp kan daar uitkomst bij bieden.

Voor wie?

Rouwbegeleiding is voor iedereen, volwassenen en kinderen, die behoefte heeft aan begeleiding om een verlies te verwerken. In hoofdlijnen zijn dit mensen die:

  • een dierbare gaan verliezen;
  • een dierbare verloren hebben;
  • gaan scheiden of zijn gescheiden;
  • hun baan verloren hebben;
  • contact met een dierbare verloren hebben.

Hoe werk ik?

Om kennis te maken beginnen we met een intakegesprek. Daarbij kijken we of er sprake is van een ‘klik’. Dit is van belang omdat er wordt gesproken over persoonlijke emoties waarbij je het gevoel moet hebben dat er vertrouwen is. De kernwaarden vertrouwelijkheid en integriteit staan bij mij zeer hoog in het vaandel omdat we praten over jouw emoties rondom verlies.

Praten is een goed middel om een heftige gebeurtenis te verwerken. Tijdens onze gesprekken is daar alle ruimte voor.

Locatie

De gesprekken vinden plaats in een prettige, rustige ruimte. Bij droog weer kunnen we ook gaan wandelen in de nabijgelegen bossen. De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid.

In overleg is het mogelijk om on-line gesprekken te hebben via FaceTime of Skype.